No ke aha i ʻoi aku ka nui o nā balconies ʻaʻole i hoʻolako ʻia me nā pahu maloʻo?

ʻOi aku ka nui o nā balconies ʻaʻole i hoʻolako ʻia me nā pahu maloʻo.I kēia manawa, kaulana ia e hoʻokomo i kēia ʻano, kahi kūpono, kūpono a nani!
I kēia mau lā, ʻoi aku ka nui o nā ʻōpio makemake ʻole e hoʻomaloʻo i ko lākou lole.Hoʻohana lākou i nā mea maloʻo e hoʻoponopono i kēia pilikia.Ma kekahi ʻaoʻao, no ka mea he liʻiliʻi ka wahi i loko o ka hale, ʻo ka hoʻohana ʻana i ka balkona e hoʻomaloʻo i nā lole e lawe i kahi nui.Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, manaʻo lākou ʻo ka hoʻomaloʻo ʻana i nā lole ma ka lāʻau ʻaʻole He nani.
No laila, me ka ʻole o kahi maloʻo, pehea e hoʻomaloʻo ai i nā lole me ka ʻole o ka lawe ʻana i kahi ākea a ʻaʻole pili i ka helehelena?
ʻO kalole lole hiki ʻole ke ʻike ʻiamaʻalahi e hoʻouka.E hoʻopili pololei i ke kumu i ka paia, a e hana i puka inā makemake ʻoe e paʻa.Inā pono ʻoe e hoʻohana ia mea no ka hoʻomaloʻo ʻana i nā lole, e huki i ke kaula mai kekahi ʻaoʻao a hoʻopaʻa iā ia i kekahi ʻaoʻao.
I mea e hoʻopilikia ʻole ai i ka hiʻohiʻona holoʻokoʻa o loko, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lole lole retractable i ʻike ʻole ʻia ma ka paia ʻaoʻao o ka balkona, a i ʻole i hoʻokomo ʻia i loko o ka lumi ʻauʻau i hiki ke ʻike ʻia i ka lā.
Lole Lole hiki ke hooponopono


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-25-2021